NY BLOGGSIDA:

www.djjonake.blogspot.com

Välkommen in :)

Vem är jag då?

Jag är DJ och karaokevärdinna på heltid. Har en underbar man, Julle, samt en livlig boxer som heter Strumpan. Min käre man gav henne det namnet. Passande på henne tycker jag.

Strumpan

Vi har nyss börjat ställa ut henne och 28 augusti fick hon 3 rosetter (kom 3a i konkurrens, 4a av alla tik valpar och en hedersrosett). Massor av färger blev det och dom hänger nu i köket i väntan på fler rosettvänner.

Har även en häst, Future Boy.Han är 4 år idag och min tanke är att tävla honom i dressyr längre fram m start till våren :)

Futte

Min blogg här kommer att handla om allt möjligt, kanske inte uppdaterad varje dag, eller också så är den det ... ;)

Bara den som läser får se. Hej så länge

 

 

 

Back in business

2011-01-10

Efter en härligt lång ledighet är man tillbaka i ekorrhjulet igen. Ångest! Snart kommer jag väl över den, med lite träning så.

Sista veckan gick alldeles för fort med många middagar. Det var ju Trettondagshelg och den firades som om den var den sista. Vår kära granne kom förbi och vi gjorde en 3-rätters m allt som hör till. Tror jag tittade på klockan kl. 06 sista gången :) Sen kom torsdag och helg, Igen! ;) Vad hände då? Middag! Denna gång hos grannen, man ger och man tar.

Futte är igång och det går riktigt bra. Red ut på honom för första gången. Gick mycket bra. Vi vadade fram i djupsnö så även om han ville skulle han nog inte orka bocka av mig, det var min tanke iaf. Mycket nöjd med min premiär. I stort hände inte mer förra veckan.

Har kollat in lite låtar och försöker komma ikapp på musikfronten nu när det är dax att börja spela igen. Och veckans låt tycker jag är Axwell – Nothing But Love, den växer. För några veckor sedan tyckte jag den var ok, men nu är den riktigt BRA. Njut