NY BLOGGSIDA:

www.djjonake.blogspot.com

Välkommen in :)

Vem är jag då?

Jag är DJ och karaokevärdinna på heltid. Har en underbar man, Julle, samt en livlig boxer som heter Strumpan. Min käre man gav henne det namnet. Passande på henne tycker jag.

Strumpan

Vi har nyss börjat ställa ut henne och 28 augusti fick hon 3 rosetter (kom 3a i konkurrens, 4a av alla tik valpar och en hedersrosett). Massor av färger blev det och dom hänger nu i köket i väntan på fler rosettvänner.

Har även en häst, Future Boy.Han är 4 år idag och min tanke är att tävla honom i dressyr längre fram m start till våren :)

Futte

Min blogg här kommer att handla om allt möjligt, kanske inte uppdaterad varje dag, eller också så är den det ... ;)

Bara den som läser får se. Hej så länge

 

 

 

Jobb jobb jobb

2010-09-28

Man ska inte klaga, det är bra att ha jobb, men nu är det tjockt. Å andra sidan är det lite säsong så det går ju upp och ned varför jag gärna tar allt jag får och har möjlighet till att göra. Nu är det dock så mycket att jag är tvungen att neka jobb. En lyx iof :)

I fredags spelade jag för ett företag som hyrt Arlanda Hall. Super härligt gäng som höll igång 4 tim i sträck. Lördagen blev en klubbspelning och söndagen ännu en företagsspelning, men mer lounge/mingel. Så helgen har varit ombytlig, vilket är skönt.

Förkylningen är över och nu kan man blicka framåt igen och förhoppningsvis kunna vara frisk. Har burit mängder av Ek ved idag, stora stockar som vi ska såga till hanterbara klabbar att elda med under vinter så det blir varmt o gott.

Sitter o tittar på The Mentalist, han ser bra ut Patric Jane ;) han kräver hela min uppmärksamhet så vi ses senare