NY BLOGGSIDA:

www.djjonake.blogspot.com

Välkommen in :)

Vem är jag då?

Jag är DJ och karaokevärdinna på heltid. Har en underbar man, Julle, samt en livlig boxer som heter Strumpan. Min käre man gav henne det namnet. Passande på henne tycker jag.

Strumpan

Vi har nyss börjat ställa ut henne och 28 augusti fick hon 3 rosetter (kom 3a i konkurrens, 4a av alla tik valpar och en hedersrosett). Massor av färger blev det och dom hänger nu i köket i väntan på fler rosettvänner.

Har även en häst, Future Boy.Han är 4 år idag och min tanke är att tävla honom i dressyr längre fram m start till våren :)

Futte

Min blogg här kommer att handla om allt möjligt, kanske inte uppdaterad varje dag, eller också så är den det ... ;)

Bara den som läser får se. Hej så länge

 

 

 

Trädgårdsarbete

2010-10-04

Nu är det hög tid för oss att ta tag i trädgården. Våra äppelträd ska sekateras, gräset ska klippas (förhoppningsvis en sista gång) och jag tror att vi ska bädda in rhodondendron buskens nedre del så att rötterna får det varmt och gott i vinter. Förutom det ligger en kamin i pipen så nu hugger och kapar vi vet så det står härligt till för att slippa den dyra elräkningen som attackerade oss förra vintern. Är gärna utan den.

Jag och Strumpan har börjag på Lydnad II. Det går jättebra och vi lär oss väldigt mycket. Det är träningstiden emellan gångerna som kan vara svår att hitta, tyvärr. Mellan jobb, stall, trädgård och hem så vill jag ju bara lägga mig på soffan ibland. Måste ta tag i det dock. Vi har nämligen även anmält oss till den stora hundutställningen på Älvsjö i december. Strumpan måste kunna stå snyggt och jag måste hitta vad jag ska ha på mig när jag springer runt i ringen, mycket viktigt :)

I fredags var min man och jag på weekendmys på Såstaholm Herrgård. Mycket trevligt och gott. Såsta för 7 av 10 från mig. Några skavanker och kanske lite för höga ambitioner vad gällde maten som de inte riktigt nådde upp till. Sen att den billigaste vinflaskan kostade 500 kr hjälpte tyvärr inte upp betyget ;)

Spelningen i lördags gick bra. Den var på Utsikten i Nynäshamn. Det var en trevlig fest men ljudet var tyvärr undermåligt iom att den inte orkade bära ljudet i den stora lokalen. Mycket jobbigt tycker jag men kunden uppfattade turligt nog inte det. Måste organisera i mina case men det är sååååå tråkigt. Men allt kan ju inte va kul har jag förstått :( Lika bra att ta tag i det. Kolla att skivorna är hela, bränna om skivor så bara de mest spelade låtarna ligger med och så vidare. Jobb jobb jobb (Mitt mantra *LOL*)