NY BLOGGSIDA:

www.djjonake.blogspot.com

Välkommen in :)

Vem är jag då?

Jag är DJ och karaokevärdinna på heltid. Har en underbar man, Julle, samt en livlig boxer som heter Strumpan. Min käre man gav henne det namnet. Passande på henne tycker jag.

Strumpan

Vi har nyss börjat ställa ut henne och 28 augusti fick hon 3 rosetter (kom 3a i konkurrens, 4a av alla tik valpar och en hedersrosett). Massor av färger blev det och dom hänger nu i köket i väntan på fler rosettvänner.

Har även en häst, Future Boy.Han är 4 år idag och min tanke är att tävla honom i dressyr längre fram m start till våren :)

Futte

Min blogg här kommer att handla om allt möjligt, kanske inte uppdaterad varje dag, eller också så är den det ... ;)

Bara den som läser får se. Hej så länge

 

 

 

Härliga vecka

2010-12-13

 

Började sådär måste jag säga. Mobilen strejkade! Alla telefonnummer och allt i kalendern frös inne! Vilken missär!! Vad beroende jag är av mobilen. Tänk när den inte fanns. Kommer ihåg när jag skulle träffa en kompis utanför DUKA på Sveavägen/Kungsgatan. Problemet var bara att 1) DUKA finns på båda sidor om Sveavägen, vilket jag inte visste. 2) Jag var den ende som hade mobil. Efter ett ganska långt tag av väntande gick jag runt lite grand och såg den DUKA även på andra sidan gatan, samtidigt ringer min mobil. Då står min kompis och ringer från en telefonkiosk utanför den DUKA för att säga var hon är. Tillslut fann vi varandra, Camilla och jag ;). Ja ja, fick i alla fall tillfälle att köpa ny mobil. Jag har varit NOKIA fan i typ hela mitt liv och nu HTC! Mycket nytt. Men nu är vi vänner Mobbis och jag. Alla telefonnummer och så mycket jag kommer ihåg av kalendern är tillbax.

Snart är det jul och det är meningen att man ska varva ner har jag förstått. Vet inte, men det känns som om jag går på Overdrive just nu. Kastas från den ena spelningen till den andra. Under veckan spelade jag bl a för 68 killar och 3 tjejer! Sug på den! Härligt dansgolvsgung... Nja, men jag hade folk hela tiden så det kändes ju bra iaf. En annan spelning var ett 50-års kalas där alla var rikigt på G kan jag säga. Super härlig fest, verkligen! Alla dansade o var glada. Fick vänta ca 2 timmar innan jag fick spela, men man är van. Fick Hummerklor att äta under tiden. Min man blev mäkta avundsjuk, var tvungen att messa det :)

Hoppas förra veckans låt gick hem hos Er. Denna vecka pushar jag för Kelis nya. Håll till godo :)