NY BLOGGSIDA:

www.djjonake.blogspot.com

Välkommen in :)

Vem är jag då?

Jag är DJ och karaokevärdinna på heltid. Har en underbar man, Julle, samt en livlig boxer som heter Strumpan. Min käre man gav henne det namnet. Passande på henne tycker jag.

Strumpan

Vi har nyss börjat ställa ut henne och 28 augusti fick hon 3 rosetter (kom 3a i konkurrens, 4a av alla tik valpar och en hedersrosett). Massor av färger blev det och dom hänger nu i köket i väntan på fler rosettvänner.

Har även en häst, Future Boy.Han är 4 år idag och min tanke är att tävla honom i dressyr längre fram m start till våren :)

Futte

Min blogg här kommer att handla om allt möjligt, kanske inte uppdaterad varje dag, eller också så är den det ... ;)

Bara den som läser får se. Hej så länge

 

 

 

Första Måndagsbloggen

2010-11-29

Jag har hårt insett vilket jobb det är att skriva en blogg. Ja ja, det är ju bara att skriva vad man tänker på och som har hänt... MEN man ska sätta på datorn, logga in, fundera.. kan ta tid det där.

I vilket fall som helst prövar jag med en måndagsblogg så får vi se hur det går :)

Har jobbat väldigt mycket, vilket jag inte trott. Förra året var oktober ganska lugnt på DJ fronten, men nu är det högtryck. Vilket är bra. Körde för ett stort gym förra helgen. Grymt drag, 1500 dansglada människor som bara öste på. Jag stod på scenen och ljudet var super. Det är då, när allt klaffar och alla är i extas, som man förstår varför man gör det här, sån skön känsla!

I torsdags spelade jag på Ryttargalan i Globen. Har spelat för dom sen första galan och det är riktigt kul. Bra gäng. Tvära kast är det mellan spelningarna. I helgen var det bla en 50 års fest. Dom kan gå either way, beroende på hur "50" gästerna är. Antingen hör de till den yngre skaran och då är det inga problem, men annars får jag jobba. Dra i de grå och tänka till. Kan göra riktigt ont. Slapp pain denna gång dock ;)

Hoppasan, hörde en duns. Höll precis på elda upp köket. Ganska kallt nu så vi eldar hårt, så hårt att stockarna hoppar ut ur kaminen (har luckan öppen för att få ut mer värme - ja ja, skyll mig själv). Just nu funderar jag på att tillkalla rökdykare, tänkte ta lite mjölk ur kylen.

Tips på låt: Club can´t handle me - FloRida & David Guetta (Vet den är gammal, men ff bra :)