NY BLOGGSIDA:

www.djjonake.blogspot.com

Välkommen in :)

Vem är jag då?

Jag är DJ och karaokevärdinna på heltid. Har en underbar man, Julle, samt en livlig boxer som heter Strumpan. Min käre man gav henne det namnet. Passande på henne tycker jag.

Strumpan

Vi har nyss börjat ställa ut henne och 28 augusti fick hon 3 rosetter (kom 3a i konkurrens, 4a av alla tik valpar och en hedersrosett). Massor av färger blev det och dom hänger nu i köket i väntan på fler rosettvänner.

Har även en häst, Future Boy.Han är 4 år idag och min tanke är att tävla honom i dressyr längre fram m start till våren :)

Futte

Min blogg här kommer att handla om allt möjligt, kanske inte uppdaterad varje dag, eller också så är den det ... ;)

Bara den som läser får se. Hej så länge

 

 

 

Förkylningen är här

2010-09-21

Halloj!

Nu är förkylningen här i full effekt må ja säga. Snor, feber och hosta så jag får huvudvärk. En liten retsam sjukdom som slår ut en totalt! Tur att den inte är så farlig, bara ytterst ovälkommen.

I helgen var Strumpan och jag och tävlade igen. Gick super. Domaren älskade den lilla snuttan. Hon blev bäst i ras och 2a i bäst i grupp så jag är mycket stolt och glad (trots förkylning :)

Sen har vi ju haft ett val och får hoppas, trots all turbulens, att Sverige kommer att styras bra och åt ett håll som gagnar alla.

Nu hoppas jag på att bli frisk o få styrkan tillbaka för helgen är full av spelningar, även söndag kväll så jag måste vara på topp. Vädret gör ju inte mycket för att hjälpa till tyvärr, vet inte om vädergudarna tycker de gjort sitt iom den varma sommar vi har haft. Då får resten av året va skit. Hoppas inte det, lite sol gör så mycket för humöret.

Nu morrar Strumpan och fnyser som hon brukar då ngn kommer, men..... ingen är där. Bara svårt att få henne att inse det ibland :)