NY BLOGGSIDA:

www.djjonake.blogspot.com

Välkommen in :)

Vem är jag då?

Jag är DJ och karaokevärdinna på heltid. Har en underbar man, Julle, samt en livlig boxer som heter Strumpan. Min käre man gav henne det namnet. Passande på henne tycker jag.

Strumpan

Vi har nyss börjat ställa ut henne och 28 augusti fick hon 3 rosetter (kom 3a i konkurrens, 4a av alla tik valpar och en hedersrosett). Massor av färger blev det och dom hänger nu i köket i väntan på fler rosettvänner.

Har även en häst, Future Boy.Han är 4 år idag och min tanke är att tävla honom i dressyr längre fram m start till våren :)

Futte

Min blogg här kommer att handla om allt möjligt, kanske inte uppdaterad varje dag, eller också så är den det ... ;)

Bara den som läser får se. Hej så länge

 

 

 

Hoppsan, blev en tisdagsblogg idag

2011-01-04

Måste det va så kallt! Syrran och hennes familj messade nyss och sa de landat i Dubai och det var "bara" 25 grader + där. Härligt, 35 graders diff, inte avis alls. Ja ja, jag har satt igång min vintervilande häst och det gick jättebra, han var superfin och det kan jag glädja mig åt. Har även tagit upp målningen igen och ska göra ett alster till storarummet, har clearat det med Julle ;)

Julen var supermysig, Julle och jag och Strumpan firade tillsammans. Bra användbara julklappar fick man med. Det nya året firades in med min barndomsväninna och hennes familj. Började kl 16 med champagne och sen fortsatte det i ett rasande tempo m bad i poolen och bastun, middag, spel och fyrverkerier. Allt självklart accompagnierat med mer champagne. Hummer är en självklarhet på bordet under Nyår. Sååååå gott.

Fortfarande ledig en vecka till och har redan ångest inför att jobba igen. Tycker det här med att vakna när man vill och inte ha ngt inbokat är så mycket trevligare. Antar det bara är jag som tycker så ;)

Då jag varit ledig och inte lyssnat på musik överhuvudtaget!!! så har jag ingen låt att rekommendera denna vecka. Nästa måndag är vi right on track igen.

Kram på alla och ha en super trettondagshelg!