NY BLOGGSIDA:

www.djjonake.blogspot.com

Välkommen in :)

Vem är jag då?

Jag är DJ och karaokevärdinna på heltid. Har en underbar man, Julle, samt en livlig boxer som heter Strumpan. Min käre man gav henne det namnet. Passande på henne tycker jag.

Strumpan

Vi har nyss börjat ställa ut henne och 28 augusti fick hon 3 rosetter (kom 3a i konkurrens, 4a av alla tik valpar och en hedersrosett). Massor av färger blev det och dom hänger nu i köket i väntan på fler rosettvänner.

Har även en häst, Future Boy.Han är 4 år idag och min tanke är att tävla honom i dressyr längre fram m start till våren :)

Futte

Min blogg här kommer att handla om allt möjligt, kanske inte uppdaterad varje dag, eller också så är den det ... ;)

Bara den som läser får se. Hej så länge

 

 

 

Vad har hänt i helgen?

2010-09-06

I fredags var det dags för spelning på ett företag. Denna gång för 99% killar, vilket inte alltid är det lättaste, vad gäller att få dem att dansa. Men med hjälp av 1% kvinnfolk , en glad bartender som gjorde starka drinkar och blandad musik som tillfredsställde deras öron så höll vi igång i 4 timmar :)

Nedrigg och hem och sova, trodde jag. Men väl hemma fick jag en välkomstkommitté bestående av min man och hund (i den ordningen) så då var det prat och drink som gällde. Kom i säng lite senare, men desto gladare.

Lördag förmiddag innebar riggning på lokal inför kvällens bröllopspelning i Täby och passade samtidigt på att hälsa på min syster och barn som bor i närheten. De åkte till Italien på semester igår, ska va borta 2 veckor, inte ett dugg avundsjuk.

Bröllopspelningen kom och gick utan några fadäser. Kan i förbifarten nämna att det var en urdålig festlokal. Jag stod i ett rum för mig själv, baren var 2 rum bort... Det gjorde att jag inte såg andra än de som dansade och de hörde inte vad jag spelade om de inte var i själva lokalen. Jobbiga spelningar som kräver att jag inte släpper någon från golvet. Gick OK. Jag visste ju från början hur det skulle bli.

Söndagen använde jag till lite dagsjobb i trädgården där jag lekte aborist och sekaterade grenar så det stod härliga till.