NY BLOGGSIDA:

www.djjonake.blogspot.com

Välkommen in :)

Vem är jag då?

Jag är DJ och karaokevärdinna på heltid. Har en underbar man, Julle, samt en livlig boxer som heter Strumpan. Min käre man gav henne det namnet. Passande på henne tycker jag.

Strumpan

Vi har nyss börjat ställa ut henne och 28 augusti fick hon 3 rosetter (kom 3a i konkurrens, 4a av alla tik valpar och en hedersrosett). Massor av färger blev det och dom hänger nu i köket i väntan på fler rosettvänner.

Har även en häst, Future Boy.Han är 4 år idag och min tanke är att tävla honom i dressyr längre fram m start till våren :)

Futte

Min blogg här kommer att handla om allt möjligt, kanske inte uppdaterad varje dag, eller också så är den det ... ;)

Bara den som läser får se. Hej så länge

 

 

 

Back again

2010-09-12

Hmmm, har inte riktigt fått in rytmen av att skriva märker jag. Men lite kort om veckan, Har varit nere på Dressyrhoppet och ridit min häst. När jag glad i hågen kommer in i stallet, 21.20, efter lektionen så tränsar jag av och ska precis sätta på grimman då Futte kommer på att han ska dra ut genom dörrarna, genom 3! elstängslade hagar och försvinna i det disiga mörkret. Det enda man hörde var swiss swosch, gnägg, galopp och sen andra hysteriska hästar som, liksom jag, tyckte det var en ovanlig kvällsaktivitet. Vi var ca 10 pers, ink en jägare om olyckan skulle vara framme, som letade i 2 timmar. Tillsluta såg jag något glimma till, sadeln och under den Futte som ganska glad står och betar. Helt mirakulöst fick han bara 2 skrapsår! Dagen efter köpte jag en trisslott -nit dock.

Den 5e sep visades Futte på 4 års kvaliteen. Gick mycket bra. 3a av 53 hästar i gångarter så jag är nöjd. Nu är han hemma igen och jag ser fram emot att rida honom mer regelbundet.

Sen har jag mest jobbat. Igår var det en födelsedagsfest. En sak som jag finner är kul  med att DJa är att jag får se så många festlokaler i och runt om i Stockholm. Om man skulle ha en större fest själv så har man lite koll ;)

Tjo så länge