NY BLOGGSIDA:

www.djjonake.blogspot.com

Välkommen in :)

Vem är jag då?

Jag är DJ och karaokevärdinna på heltid. Har en underbar man, Julle, samt en livlig boxer som heter Strumpan. Min käre man gav henne det namnet. Passande på henne tycker jag.

Strumpan

Vi har nyss börjat ställa ut henne och 28 augusti fick hon 3 rosetter (kom 3a i konkurrens, 4a av alla tik valpar och en hedersrosett). Massor av färger blev det och dom hänger nu i köket i väntan på fler rosettvänner.

Har även en häst, Future Boy.Han är 4 år idag och min tanke är att tävla honom i dressyr längre fram m start till våren :)

Futte

Min blogg här kommer att handla om allt möjligt, kanske inte uppdaterad varje dag, eller också så är den det ... ;)

Bara den som läser får se. Hej så länge

 

 

 

Härliga lediga helg!

2010-10-11

Att spela är kul men så är att vara ledig med :) I helgen invigde jag och min man vår grannes vedeldade bastu. Han har byggt allt själv och det är super fint. Öl och trevliga vänner, vad kan vara trevligare på en lördag eftermiddag? Kanske att man fortsätter under kvällen, och natten och morgonen *LOL*. Efter bastun gick Julle och jag hem och lagade 3-rätters. Det blev sååå gott. Först snittar som Julle gjort av parmesanröra på kavring med fikon och aprikos. Sen Julles goda ribs med en grekisk potatiskaka och tillsist min goda Key lime pie. Såååå gott. Lagom till desserten kom våra trevliga grannar över med lite vin så kvällen blev riktigt lyckad. Vi var väl i säng vid 5-6 tiden. Inte så lätt att sova tidigare då man är van att spela sent ;)

Tänkte jag skulle ridit i söndags men Futte fick vila. Hittade denna video på Youtube. Lite hästhumor. Ha kul!