NY BLOGGSIDA:

www.djjonake.blogspot.com

Välkommen in :)

Vem är jag då?

Jag är DJ och karaokevärdinna på heltid. Har en underbar man, Julle, samt en livlig boxer som heter Strumpan. Min käre man gav henne det namnet. Passande på henne tycker jag.

Strumpan

Vi har nyss börjat ställa ut henne och 28 augusti fick hon 3 rosetter (kom 3a i konkurrens, 4a av alla tik valpar och en hedersrosett). Massor av färger blev det och dom hänger nu i köket i väntan på fler rosettvänner.

Har även en häst, Future Boy.Han är 4 år idag och min tanke är att tävla honom i dressyr längre fram m start till våren :)

Futte

Min blogg här kommer att handla om allt möjligt, kanske inte uppdaterad varje dag, eller också så är den det ... ;)

Bara den som läser får se. Hej så länge

 

 

 

Snart ledighet :)

2010-12-20

Den här veckan har varit fylld av härliga aktiviteter. Nu låter jag som Ernst Kirchsteiger, allt är härligt och vackert :). På onsdagen inhandlades all dryck och mat som skulle inmundigas på lördagen tillsammans med våra vänner Kinga och Martin. Alldeles riktigt, jag hade tagit ledigt från DJ spelning ;). Torsdagen gick till att rigga upp anläggningen på det söder företag jag skulle spela hos på fredagen. Sen packade jag inför kvällens kryssning på Cinderella (inkl mina nyinköpta 8 cm supersnygga "klackskor"). Även förberedning inför lördagens hundutställning på Älvsjömässan gjordes. Sen var det dax att åka.

Mycket mat och god dryck på båten. Sen annat som är under behandling och därför inte kan delges nu. Men karaoke ingår självklart :)

Fredag eftermiddag kom vi tillbaks till fast mark under fötterna, hem till Färingsö där jag bytte klackar till gympaskor och iväg till DJspelning. Mycket trevliga människor, full fart från start, men jag var såååå trött. Mina ögon höll på att ge upp ca 1 timme innan spelslut. Proffs som man är stöttade jag upp locken med tandpetare så allt gick bra och ingen märkta nåt. Nedriggning och hem för att sova.

3 timmar senare väcker en enerverande klocka mig. Bara att fälla ut benen ur värmen och möta kylan från huset. (El kostar!) Ut o rasta hund, koka kaffe och åka på utställning. Massor av hundar, typ 3000, olika raser. Alla är själklart de finaste som finns, men min Strumpan är ju bäst ;) Vi vann vår klass och fick även hederspris och bra vitsord så vi åkte hem ganska nöjda. Käre maken var papparazzi och mycket duktig sådan får jag säga. Efter redigeringar i Photoshop ser de proffstagna ut :)

Vår middag brände inne iom att våra vänners barn fick öroninflammation. Ett tips till alla; handla inte inför middag till barnfamilj förrän 1 tim innan de ska komma, då e chansen att de kommer större. Som det var nu blev det mycket mat och dryck för mig och min man istället. Lika trevligt det iofs.

Veckans låt tycker jag är följande: