NY BLOGGSIDA:

www.djjonake.blogspot.com

Välkommen in :)

Vem är jag då?

Jag är DJ och karaokevärdinna på heltid. Har en underbar man, Julle, samt en livlig boxer som heter Strumpan. Min käre man gav henne det namnet. Passande på henne tycker jag.

Strumpan

Vi har nyss börjat ställa ut henne och 28 augusti fick hon 3 rosetter (kom 3a i konkurrens, 4a av alla tik valpar och en hedersrosett). Massor av färger blev det och dom hänger nu i köket i väntan på fler rosettvänner.

Har även en häst, Future Boy.Han är 4 år idag och min tanke är att tävla honom i dressyr längre fram m start till våren :)

Futte

Min blogg här kommer att handla om allt möjligt, kanske inte uppdaterad varje dag, eller också så är den det ... ;)

Bara den som läser får se. Hej så länge

 

 

 

Hej hopp

2010-12-06

Har äntligen inhandlat den första julklappen. Till min kära man, kan tyvärr inte tala om vad det är men efter jul får Ni veta :). Tittar även på julklappar till andra. Ska köpa en mörkhyad docka till min lilla systerdotter. Det blir hennes första jul och hennes första julklappar så det är lite speciellt. Men nu till dockan, hur svårt kan det va att hitta en mörk docka med mjuk kropp, blinkande ögon och hår?! Supersvårt är mitt svar. Blir smått trött. Har googlat sammanlagt 4 timmar förra veckan och hittat 2 st OK kandidater men inte mer. Lite tråkigt tycker jag. Måste ta en paus från den julklappen ett tag.

Förutom julklappar hände inte mycket under veckan i sig. I fredags spelade jag för ett företag. 6 tim för 50 personer. Tips till alla som tar in DJ tjänst. Se till att DJ och bar är i nära anslutning till varandra. Vid baren hänger folket och om jag står i ett annat rum i andra änden av lokalen kommer inte folk höra vad jag spelar och lockas upp på dansgolvet. Så i stort hade jag ibland 2, ibland 20 på golvet. 6 timmar är en lång tid att ha alla folk på golvet så det hade jag inte räknat med men kanske att de skulle vara i närheten. Nu kändes det mer som att jag skulle haft en monitor där de var som visade vilken låt jag spelade så de kunde komma och hälsa på. Ja ja, så är jobbet ibland :)

Lördagen höll jag öppen för mig själv då jag för en gångs skull gick ut på lokal :). Var med några vänner på ett ställe som heter Jungfrusund där det var samling för alla över 30, dit jag då hör *LOL*. Man är ju tyvärr lite arbetsskadad och kan väl känna att denna DJ spelade lite väl töntiga låtar. När man gör det tycker jag att man nästan lite grand dumförklarar gästerna, att dom inte klarar av lite nyare låtar utan man måste spela Gyllene Tider. Vilket absolut kan göras, i rätt läge, tex sommar och after beach. Det som man också måste tänka på är att musiken sätter stämningen. Spelar man för mycket "rallylåtar" blir stämningen lätt mycket full och skräning. Svårt att förklara men så känner jag, så man får se upp så festen inte vickar över från party till tönt. Kan va svårt att plocka upp gästerna därifrån igen och festen kan tunnas ur. Jag och mina vänner var dock kvar till det stängde men dansade då tyvärr inte så mycket som jag hade sett fram emot, men kul hade vi ändå :)

I söndags var jag, Julle och Strumpan på Drottningholms julmarknad . Det är ganska dyrt, men vi gick runt och korade oss själva till provsmakningsproffs. Sen köpte vi en god flaska glögg och drog hem. Massor av godis och massor av film senare kröp jag i säng och sov gott till imorse. En ny måndag, och en ny vecka att bita tänderna i :)

Veckans låt får bli Keep Runnin´ med DJ Pep´s Ft Shake & Clearly